keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Tampereen sitoutumattomat kuntavaaliehdokkaat tervetuloa isänmaan asialla Seppo Lehdon vetämälle yhteislistalle kuntavaaleissa 2021. On aika näyttää keskaria erilaisille "persereiìlle" muilla listoilla niin puolueloisten kuin muille erilaisten komutaustaisten listoille

Tamperelainen sitoutumaton kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo antikommunisti kuntavaaleissa Tampereella 2021
Tampereen sitoutumattomat kuntavaaliehdokkaat tervetuloa isänmaan asialla Seppo Lehdon vetämälle yhteislistalle kuntavaaleissa 2021 #WhiteLivesMatters

https://sitoutumattomat-kuntavaaleissa-2021.blogspot.com/

Yhteyssähköposti: Vapaussoturi@gmail.com 

Valitsijayhdistys Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021 kuntavaaleissa. Tervetuloa mukaan omalla valitsijayhdistykselläsi!


Muistakaa islamin ja ylipopuulaatioiden nuori ikärakenne on suoraa väestönvaihtoa kun ikäpyramidin suhteellinen enemmistö on muita kuin suomalaisia lisääntymisikäisiä:

Muistakaa miten poliisi, syyttäjät eli ns tutkinta- ja tutkinnanjohto Helsingissä ja printtimedia peittelevät suomalaisiin kohdistuvia murhia, joissa selvästi näkyy keitä he ovat, eikä laiteta heti hakuun, vaan peitellään kuten Helsingin Kaivopuiston murhaa heinäkuulta 2020, missä netissä jo levisi kuvat tuorreeltaan tekstien kera Afrikka ja lähi-itätaustaisten osallisuudesta suomalaisnuorukaisen joukolla hengiltä hakkaamiseen ja potkimiseen.

Onhan erikoista kun etsintäkuulutusperusteena käytetään perusteena "kuolemantuottamus", eikä rasistinen murha, sillä onhan tekijäjoukko toiminut joukolla ja selvän rodullisesti suomalaisen henki vieden.

Lähdeviite: 
------
Ensimmäisessä kuvassa mustapaitainen henkilö, jonka paidassa on valkoiset silmät. Toisessa kuvassa yhdellä epäillyllä on durag-huivi eli huivi, joka voidaan sitoa kireäksi pään ympärille. Kolmannessa kuvassa on valkopaitainen henkilö, josta poliisi kaipaa myös lisätietoja. Poliisi kaipaa tunnistusta myös neljännen ja viidennen kuvan henkilöistä. POLIISI
Poliisi on saanut selvyyttä Helsingin Kaivopuistossa ravintola Kaivohuoneen edustalla tapahtuneen joukkotappelun tapahtumiin.

Joukko ihmisiä ajautui kahakkaan 4.–5. heinäkuuta välisenä yönä. Vuonna 2001 syntynyt mies sai kuolettavat vammat pahoinpitelyn seurauksena.

Poliisi epäilee jutussa pahoinpitelyä ja kuolemantuottamusta.

Poliisi on etsinyt tapaukseen liittyen etnisestä näkökulmasta ulkomaalaistaustaista joukkoa ja julkaissut tänään tiistaina epäiltyjen kuvat. Poliisi pyytää sekä havaintoja tapahtumista että kuvissa olevien henkilöiden tunnistusta.

Kuvissa esiintyy yhteensä viisi henkilöä.

– Tässä vaiheessa saatujen tietojen perusteella rikoksesta on syytä epäillä useaa henkilöä. Esitutkinnassa selvitetään kunkin henkilön osuus tapahtumiin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta.

Tuntematon seurue haastoi riitaa
Tapahtumat saivat alkunsa Kaivohuoneella kello 01.00 annetun valomerkin jälkeen.

Ravintolassa iltaa viettämässä ollut nuorten miesten seurue oli poistumassa muiden asiakkaiden mukana ravintolasta, kun narinkkatilassa entuudestaan tuntematon mies löi yhtä heistä ilman syytä. Lyöjä oli osa ulkomaalaistaustaista seuruetta.

Nahistelu seurueiden välillä jatkui ravintolan ulkopuolella. Valvontakameratallenteiden ja asianomistajien kertomusten mukaan ulkomaalaistaustainen seurue haastoi edelleen riitaa.

Toinen seurue oli passiivinen ja hajaantui, mutta hetkeä myöhemmin seurueen jäsenet huomasivat, että ulkomaalaistaustaiset miehet löivät ja potkivat yhtä heidän seurassaan ollutta miestä noin 50 metrin päässä ravintolan ulko-ovesta vasemmalla puolella.

Seurue yritti mennä väliin, mutta miehet estivät väliin menon ja pahoinpitelivät väliin yrittäneitä.

Lisäksi ainakin yhtä miestä oli pahoinpidelty ennen kuin hän oli yrittänyt mennä väliin pahoinpitelyyn
----------

On aika näyttää keskaria erilaisille "perserei´ille" muilla kuntavaalilistoilla niin puolueloisten, kuin muilla erilaisten komutaustaisten kuntavaalien valitsijayhdistyslistoille. Heillä ei ole tarjolla kuin kelvotonta "paskaa" ja toistensa perseennuolentaa.

Autan kaikkia omilla valitsijayhdistyksellään tulevia yhteislistalaisia markkinoinnnissa mm kuvaus, bloggaus, videointi etc oheiseen tapaan kuin Seppo Lehto vaalisivut ovat tehty:
https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

Tampereen kuntavaalien yhteislista 2021 Tervetuloa mukaan kaikki matuislaminvaasiota vastustavat

https://kuntavaaleissa-pro-white-lives.blogspot.com/

--------------------
https://tampere-kuntavaalien-yhteislista-2021.blogspot.com/
-------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti